sunnuntai 27. elokuuta 2017

Rokokoon peruukkeja Helsingin kaupungin teatterin avoimissa ovissa: vain sotaveneet puuttuvat!

Ennen wanhaan 1700-luvulla peruukit olivat huimaavan korkeita, raskaita, kuumia, ja hankalia:  sisältäen mielikuvituksellisia asioita - vaikkapa sotaveneitä - kuten aikakauden torilla kiertävissä pilapiirroksissa ( aikansa twitter ja instagram ) näkyi. Paljon puuteria päälle - ja päät kuhisivat syöpäläisiä. Oli myös pitkiä tikkuja joilla rapsutella pahimpaan kutkutukseen... Näin muistelisin historian tunnilta 1980-luvulta. Aikamatkaan harvoin kuuluu aikakautemme hygienia, terveydenhoito ja tasa-arvo - jos niihin on varaa....
    My black and white photography on Nikon D40 on open doors of Helsinki City Theater two days ago. Wigs of rococco and more.
                      Photos by valokuvaaja Satu Ylävaara, Satu Ylavaara Photography:Hulppeaa menoa Helsingin kaupungin teatterin avoimissa ovissa 25.8.2017: Rokokoon peruukkeja, rokokoo, peruukkeja, peruukit, avoimissa ovissa,  #hktfi. Vampyyrien pukuloistoa, muistoja Cabaret -musikaalista, Helsingin kaupungin teatterin avoimet ovet toissapäivänä perjantaina 25.8.2017. Kävimme salaisilla kierroksilla näyttelijöiden pukuhuoneissa, Raili Raitalan ja Emilia Nymanin, sekä näimme Maria Jotunin näytelmän Kultainen vasikka harjoitukset - oikein sopivaa päivänä kun Finlaysonin kamppis oli keskittynyt naisen euroon. Nyt naiset saavat ostaa lakanoita halvemmalla - koska heidän siis MEIDÄN palkkamme on alempi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti